Финансова астрология и технически анализ

Когато за първи път споменах на мой близък приятел за вълновата теория, като метод за прогнозиране на финансовите пазари, реакцията беше красноречива- "Май и теб са те подлъгали да броиш някакви си вълни, по-добре започни да си купуваш икономическа литература и да следиш финансовите новини". Познато ли ви се струва?
Може би почти всеки начинаещ се сблъсква с подобни "съвети" на гурутата покрай него. По-голяма част от хората си мислят, че новините, изказванията на политици, икономисти и финансисти са причината пазарите да изберат дадена посока. На нас хората ни е доста по-лесно да приемем, че нещата в живота се случват рационално, а не емоционално. Тук е времето да разбием този мит. За наша радост(или пък съжаление) ние сме емоционални същества и като такива, всеки аспект от живота ни с свързан с взимането на решения, на базата на моментното ни настроение. Може би са малко хората, успяващи изцяло да се подчиняват на разума си.
Ако сте начинаещ на финасовите пазари или пък трейдър с опит, който иска да разшири възможностите си, бихте могли да се присъедините към нас. Ще имате възможността да проследите в реално време приложението на вълновата теория, да разберете до каква степен астрологията има място в живота ни, и да получите съвет от опитни технически анализатори. А сега имам удоволствието и да ви поканя на срещата, която ще се проведе февруари месец в град София. Предварително ще ви информирам за мястото и времето.
Аз избрах да не бъда лъгана и манипулирана, а вие?

Ето къде може да ни намерите:
 http://www.facebook.com/financial.astrology

Comments